MENIU

Elena Udrea, nou dosar pentru un credit de 3 milioane de euro

Elena Udrea are un nou dosar la DNA legat de un credit de 3 milioane de euro de la BRD, pentru a cumpăra un teren la marginea Capitalei.

Procurorii au deschis pe numele Elenei Udrea un dosar disjuns din dosarul creditelor bancare de la BRD. Astfel, se verifică modalitatea în care Elena Udrea a obținut un credit de la BRD, deși Udrea a returnat toți banii.

Aceast dosar ar fi desprins din dosarul Bancherilor instrumentat de DIICOT, cel în care Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu, alături de aproximativ 30 de persoane sunt urmăriţi penal pentru constituire de grup infracţional organizat, spălare de bani şi înşelăciune.

Creditele ar fi fost luate de la BRD in 2008. Patronul media Adrian Sarbu ar fi luat un credit de la BRD de 4 milioane de dolari si ar fi girat pentru suma cu un contract de management incheiat cu un grup de presa international, scrie hotnews.ro.  

Fostul senator Sorin Rosca Staneascu ar fi contractat un credit pentru investitii de trei miliioane de euro. Ratele nu au fost achitate, iar garantiile depuse au fost insuficiente pentru ca banca sa poata recupera banii.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea dosar credit