MENIU

Elena Merişoreanu, devastată după moartea lui Benone Sinulescu

Sursa foto: Facebook Benone Sinulescu

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu este profund îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu. Îndrăgitul artist s-a stins din viaţă joi, la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii. 

Elena Merişoreanu, una dintre cântăreţele alături de care a urcat Benone Sinulescu s-a urcat pe scenă de-a lungul timpului, a transmis un mesaj despre tragedia care a lovit lumea muzicii populare.

”Este o zi foarte tristă, parcă este un blestem pentru muzica populară. Ni se duc toate vedetele, ni se duc stelele, cad de pe cer. Stelele care au încântat sufletele oamenilor de-a lungul anilor cu cântece, cu atâtea lucruri frumoase pe care le-au lăsat în urmă. L-am cunoscut chiar din tinereţe şi am colaborat cu el. Era o mare vedetă şi parcă îmi era şi frică să intru în cabina unde se îmbrăca. Era atât de mare, atâta lume venea după el. Ţin minte că am fost în turneu cu el şi cu Irina Loghin pe Valea Prahovei şi s-a dărâmat un balcon. Atâta lume venea să îi vadă. Păcat, pentru că şi soţia şi rudele soţiei l-au îngrijit extraordinar de mult. Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace şi regretăm enorm de mult.”, a spus cântăreaţa muzică populară.