MENIU

Un tânăr se zbate între viață și moarte după ce s-a electrocutat pe un vagon în Brașov

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a electrocutat, pe un vagon, în Braşov, a scris realitateadesibiu.ro.

Un tanar in varsta de 19 ani a fost electrocutat dupa ce s-a urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfa, la intrarea in statia Brasov.

Victima a fost coborâtă de pe tren și a primit îngrijiri medicale în autospeciala SMURD.

"Din primele informaţii, ar fi vorba despre un tânăr de aproximativ 19 ani care s-ar fi urcat pe un vagon cisternă, în Gara Braşov, şi a fost electrocutat.

Toate trenurile sunt momentan staţionate. S-a întrerupt tensiunea pentru a facilita intervenţia SMURD”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu, conform mytex.ro.

CFR a remis un comunicat de presă pentru Realitatea TV:

"Pentru accesul si interventia organelor abilitate - ISU si Procuratura - a fost intrerupta temporar, in jurul orei 14.40, alimentarea cu energie electrica a liniei de contact Brasov - Predeal si Brasov - Stupini.

La momentul actual s-a repus sub tensiune Brasov - Predeal.

Pentru intervalul Brasov - Stupini se asteapta finalizarea interventiilor organelor abilitate (masuratori si preluare persoana accidentata) si avizarea ca se poate relua traficul feroviar in conditii normale".

Mai multe articole despre:
tren CFR electrocutat vagon