MENIU

Șeful poliției din Buenos Aires și-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea lui

Seful politiei din Buenos Aires

Așa ceva nu vei vedea niciodată în România, unde se propun chiar legi pentru dezincriminarea luării sau dării de mită dacă este vorba de rudele unui funcționar public sau ale unui demnitar.

Şeful poliţiei din provincia argentiniană Buenos Aires, Fabian Perroni, şi-a denunţat propriul frate şi a ordonat arestarea sa, acesta urmând să fie acuzat de trafic de influenţă şi escrocherii.

Fabian Perroni a negat că fratele său Fabio Maximiliano, arestat vineri, ar fi lucrat la un moment dat în poliţie şi a dat asigurări că nu mai discutase cu el de zece ani, având 'gusturi diferite'. El a explicat că  a aflat de faptele fratelui său 'cu câteva zile' mai devreme, după ce un coleg l-a întrebat dacă are cumva un frate sau fiu poliţist şi i-a prezentat înregistrări cu vocea acestuia.

"Făcea trafic de influenţă, profitând de situaţia de a fi fratele meu şi de rolul pe care îl îndeplinesc", a indicat Fabian Perroni.

"Poliţia este o mare familie, în care unii mai au şi comportamente ilegale şi acest lucru trebuie rezolvat. Nu vom fi în niciun caz complici la delicte", a subliniat Perroni, potrivit observator.tv. Perroni se află în fruntea poliţiei din Buenos Aires din mai anul trecut, după ce predecesorul său a fost demis pentru legături cu traficul de droguri.

Mai multe articole despre:
Buenos Aires