MENIU

Ședință de urgență la PSD, în absența lui Dragnea

Mai mulți lideri sociali democrați au avut o întâlnire importantă, miercuri seara, la sediul central al PSD din Bulevardul Kiseleff. Premierul Viorica Dăncilă a discutat cu colegii de partid agenda politică a zilei, în contextul preluării oficiale de către România a președinției Consiliului UE.

Ședința de a PSD a început imediat după ședința de Guvern de miercuri, transmite Realitatea TV.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu mai mulți lideri PSD, între care Codrin Ștefănescu, Florin Iordache - înlocuitorul oficial al lui Dragnea la șefia Camerei Deputaților, Rovana Plumb, Olguța Vasilescu, Eugen Nicolicea.

Potrivit unor surse care au participat la aceste discuții, tema principală a întâlnirii a fost pregătirea evenimentelor din următoarea perioadă, în condițiile în care de joi România preia în mod oficial președinția Consiliului UE.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o informare privind pregătirea acestui mare eveniment - organizarea evenimentului de lansare, dar și principalele ținte care vor fi atinse de premier în discursul său.

În absența președintelui PSD, Liviu Dragnea, va avea loc joi un evenimentul extrem de important care va marca preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene de către România și care va avea loc la Ateneul Român în prezența lui Antonio Tajani, preşedintele Parlamentului European, Donald Tusk, preşedintele Consiliului European, Jean Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, dar și altor lideri europeni și naționali.

Mai multe articole despre:
PSD Guvernul României Viorica Dăncilă