MENIU

Economii de 70% la consumul de carburant! "SOLUŢIA-MINUNE" comercializată online

Economii de 70% la consumul de carburant

Comercianţii on-line au ajuns să le vândă românilor "soluţii-minune" ale problemelor pentru care ştiinţa nu are încă răspunsuri. Unul dintre aceştia a pus în vânzare o carte care, dacă o citeşti, te ajută să creşti în înălţime cu 11-20 cm sau chiar mai mult.

Site-urile de pe internet le vând românilor, mai mult sau mai puţin naivi, tot felul de produse cu proprietăţi "miraculoase", scrie ziarulring.ro.
 
De departe cea mai hilară este cartea "Creşterea în înălţime", comercializată la preţul de 57 de lei, care promite 10 centimetri în plus în doar şapte săptămâni. Potrivit informaţiilor de pe site, creşterea în înălţime este posibilă şi realizabilă la orice vârstă, iar cu ajutorul cărţii vei învăţa cum să îţi foloseşti "puterea magică a gândului pentru a stimula creşterea în înălţime", acesta fiind "singurul program existent pe piaţă ce te poate ajuta să creşti într-un mod sigur şi rapid".
 
Un alt site dubios comercializează, cu 140 de lei, un dispozitiv care, odată conectat la priza de brichetă, reduce consumul vehiculului cu până la 70%.
 
Potrivit site-ului, produsul, denumit Fuel Sharp Saver, "optimizează şi îmbunătăţeşte performanţele circuitului electric periferic al maşinii", obţinând astfel un consum de combustibil mult mai mic. Acesta nu este însă singurul beneficiu. Comercianţii susţin că Fuel Sharp Saver creşte puterea maşinii, îi prelungeşte viaţa, iar emisiile sunt mai puţin poluante. Şi în cazul acestuia, site-ul pe care este comercializat produsul este plin de mărturii ale persoanelor care l-au încercat.

 
Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.