MENIU

Echipaj medical atacat cu săbii, bâte şi cuţite la Vaslui

Cu bâte, sãbii si cuţite. Aşa a fost întâmpinat un echipaj al Ambulanţei din judeţul Vaslui, după ce centralista Serviciului de Urgenţe i-a cerut mai multe detalii celui care a efectuat apelul, pentru a identifica adresa.

Incidentul a avut loc duminică seară, într-o comună din judeţul Vaslui. Enervat la culme de faptul că centralista i-a cerut mai multe detalii cu privire la adresa familiei, soţul femeii care necesita îngrijiri medicale a aşteptat echipajul cu bâte, săbii şi cuţite, însoţit de alţi 5 bărbaţi. 

Convins că în maşina Serviciului de Urgenţe se află şi femeia care i-a răspuns la telefon, bărbatul a atacat echipajul chiar de când a ajuns la faţa locului, lăsând la o parte faptul că soţia sa avea nevoie de îngrijiri medicale, scrie vremeanoua.ro.

Speriaţi de scenele agresiunii la care au fost supuşi, şoferul şi asistentul Cãtãlin Condurachi au abandonat ambulanţa şi au luat-o la fugã pe câmpul din apropiere. În timp ce fugeau de agresori, asistentul şi-a pierdut papucii, iar şoferul ochelarii de vedere. Au strãbãtut aproximativ trei kilometri, pânã la staţie, de unde au sunat la poliţie pentru a-i ajuta să recupereze maşina.