MENIU

E îndrăgostit de tine? Care sunt lucrurile pe care ţi le spune atunci când te iubeşte

E îndrăgostit de tine? Care sunt lucrurile pe care ţi le spune atunci când te iubeşte

Fiecare femeie s-a întrebat, cel puţin o dată, dacă bărbatul de lângă ea are sentimente reale pentru ea. Din fericire, există mici amănunte la care poţi fi atentă pentru a vedea dacă ceea ce simte pentru tine este real. 

Detaliile fac diferenţa. 

1. Sunt supărat/nervos/îngrijorat.

Nu orice bărbat îți va spune ce simte cu adevărat. De cele mai multe ori vei auzi doar „Sunt bine”. Atunci când îți spune cum se simte de fapt, acesta este mai vulnerabil în fața ta. Tu îi vezi o parte a sufletului pe care nu oricine o poate vedea, deoarece te iubește foarte mult.

2. Unde ai fost? Ce faci acum?

Este foarte important pentru un bărbat îndrăgostit să știe ce face persoana iubită. Atât timp cât aceste întrebări nu sunt puse de un milion de ori pe zi, poți spune că ești o norocoasă că l-ai întâlnit.

3. Te ajut eu.

Bărbaților le place să știe că ai nevoie de ei și că se pot face utili. Aceștia vor să recunoști uneori că nu te poți descurca singură și că ai avea nevoie de ajutor. Dacă se oferă des să te ajute, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine până peste cap!

4. Îmi este dor de tine.

De obicei, bărbații nu spun niciodată astfel de dulcegării. Dacă îți spune că îi este dor de tine, atunci fii sigură că inima i s-a strâns cât un purice în speranța că îi vei răspunde că și ție ți-e dor de el. Chiar dacă sunteți la început de relație, o astfel de afirmație ar trebui să te facă să te gândești serios la viitorul vostru împreună.

5. Vorbeam cu mama

Dacă aduce vorba de mama lui și îți mai și spune despre ce anume vorbea cu ea, atunci este îndrăgostit de tine. Bărbații nu vorbesc de obicei despre ce au de gând să facă sau despre membrii familiei lor. Atunci când îți vorbește despre mama lui, înseamnă că are o mare încredere în tine.

Sursa