MENIU

După trei luni de mandat, şefa ANAF a ieşit în public cu "poezia învăţată"

Șefa ANAF este scumpă la vedere, dar și mai scumpă la vorbă. Mihaela Triculescu a participat marţi la prima sa audiere în Parlament. Într-o dezbatere, care a durat două ore și jumătate, președinta ANAF a vorbit doar un minut. Chiar şi aşa, a reuşit să se încurce.

La prima ieşire în public, jurrnaliștii au încercat să afle cât mai multe de la șefa ANAF, în special în legătură cu reorganizarea instituției pe care o conduce. N-au reuşit, pentru că Mihaela Triculescu i-a dirijat către biroul de presă al instituţiei.

Nici la comisia de abuzuri de la Senat, șefa ANAF nu a fost mai vorbăreață. Tema discuțiilor a fost poprirea conturilor persoanelor private. 

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF la începutul anului. Ea a venit în locul lui Ionuț Mișa, fost ministru al Finanțelor Publice.  Numirea surprinzătoare a alimentat numeroase speculaţii, mai ales că CV-ul noii şefe a Fiscului este mult mai modest faţă de prezentarea pe care i-a făcut-o premierul Viorica Dăncilă, în momentul în care a anunţat numirea Mihaelei Triculescu în fruntea ANAF

sursă video: Realitatea TV

Mihaela Triculescu - dezvăluiri uluitoare despre noul șef ANAF