MENIU

Dumitru Dragomir a dezvăluit că s-a îmbolnăvit de COVID înainte de rapel

Dumitru Dragomir (foto: Inquam/Octav Ganea)

Dumitru Dragomir a dezvăluit, la Realitatea Plus, că s-a infectat cu Sars-Cov-2 cu o zi înainte de a-și face rapelul. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a precizat că este singurul din familia cu rezultatul pozitiv. Mai mult, Mitică Dragomir se simte bine și nu are nici un simptom..

Dragomir a precizat că de îndată ce a aflat rezultatul pozitiv al testului, a intrat în carantină și s-a izolat de restul familiei. Fostul președinte al LPF a precizat că și-a mai făcut încă un test și așteaptă rezultatul, pentru a avea o certitudine în legătură cu diagnosticul. 

"Eu întâmplător am făcut testul și testul PCR și ală de sânge; nevastă-mea, soferul, toată lumea negativ, eu pozitiv. L-am repetat, iarăși toți negativ și eu poziti. Trebuia să-mi fac și rapelul azi. (...) Nu am avut niciun simptom, nici răgușeală, nu am nimic, singura problemă este că m-au sunat de la DSP. Eu le recomand tuturor să se vaccineze, pentru că eu m-am vaccinat și am făcut o formă ușoară", a afirmat Dumitru Dragomir la Realitatea Plus. 

Mai multe articole despre:
Mitica Dragomir COVID imbolnavire vaccinare rapel becali