MENIU

DUBLĂ LOVITURĂ în trustul Pro: oamenii lui SÂRBU, înlăturaţi

Plecare-BOMBĂ de la PRO TV! Ce urmează

Jurnaliștii Claudiu Pândaru – Gândul.Info și Cristian Hostiuc (Ziarul Financar), nu vor mai fi prezenți în talk-show-ul După 20 de ani, de la Pro TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, cei doi jurnaliști au fost anunțați ieri, de către Gabriela Popescu, șefa știrilor Pro TV, că nu vor mai face parte din talk-show difuzat duminică dimineață de Pro TV.

Contactată de paginademedia.ro, Lucia Antal, PR & Marketing Manager Pro TV, a declarat că emisiunea După 20 de ani va continua și că în platou, alături de Cristian Leonte, vor fi prezenți diferiți jurnaliști în funcție de invitat.

Lucia Antal, pentru paginademedia.ro: „Formatul emisiunii îl are pe Cristian Leonte gazdă, alături de jurnaliști invitați în studio. În emisiune, vor fi invitați diferiți jurnaliști, în funcție de invitatul din platou”

Claudiu Pândaru este redactor-șef al Gândul.info. Cristian Hostiuc este director editorial al Ziarului Financiar. Ambele produse media sunt parte a Mediafax Grup, companie deținută de Adrian Sârbu, fostul șef al Pro TV.