MENIU

Dragoş Pătraru face noi dezvăluiri explozive din TVR

Noi detalii incendiare ies la iveală în scandalul de la televiziunea publică. Jurnalistul Dragoş Pătraru afirmă că şefa TVR, Doina Gradea, i-ar fi propus să preia conducerea departamentului de ştiri cu condiţia să renunţe la emisiunea de pamflet.

Într-un interviu la Europa FM, jurnalistul a declarat că propunerea a primit-o în aceeaşi discuţie din luna decembrie în care şefa TVR i-a jignit pe jurnaliştii televiziunii publice.

Dragoş Pătraru mai spune că, pentru a prelua şefia Ştirilor TVR ar fi trebuit să renunţe la emisiunea sa chiar în perioada protestelor, în contextul în care Doina Gradea i-a solicitat în mod repetat să iasă pe post cu „subiecte mai soft".

Realizatorul TV a anunţat că va face şi alte dezvăluiri importante, lucruri pe care le-a prezentat deja în faţa Comisiei de Etică din TVR.

Doina Gradea a fost chemată marţi în comisia de cultură din Parlament pentru a da explicaţii. Numai că reprezentanţii PSD au făcut scut în jurul ei şi s-au opus ca şefa televiziunii publice să primească întrebări. La rândul lui, Dragoş Pătraru a fost invitat în Parlament, săptămâna viitoare, pentru a răspunde la întrebările deputaţilor despre presiunile editoriale din TVR.

Mai multe articole despre:
dragoș pătraru