MENIU

Dragnea, umor de campanie PSD la adresa lui Iohannis. Ce spune despre "leneșul de la Cotroceni"

Liviu Dragnea, la Călărași

Liderul PSD Liviu Dragnea își exersează umorul de campanie PSD cu atacuri ironice la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.

Preşedintele PSD a declarat duminică, la Călăraşi, că sunt bani pentru investiţii în programe pentru sănătatea românilor, însă aceste sume vor putea fi accesate imediat după ce "leneşul de la Cotroceni" va semna bugetul de stat pe acest an.

"Teoretic, miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului de la Cotroceni, poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze", a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat încă de sâmbătă, la Slobozia, că "bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros" şi nu este nevoie de modificări aşa cum a cerut preşedintele Klaus Iohannis.

Dragnea, atac în rafale la contracandidați. În cătare au fost luați Iohannis, Ponta și Cioloș

Dragnea anunţă că, dacă Guvernul va adopta o ordonanţă pentru aprobarea plafoanelor, săptămâna viitoare va fi aprobat şi retrimis la Cotroceni bugetul pentru anul 2019.

Liviu Dranea a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Slobozia, dacă se vor opera modificări la buget aşa cum a solicitat şeful statului şi a răspuns: "Klaus Iohannis nu este şeful statului. În mintea lui e şeful statului. El acţionează ca şef, el nu are dorinţe, el are porunci şi este foarte supărat şi deranjat când cineva îndrăzneşte să pună la îndoială poruncile lui. Nu avem ce să modificăm pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai multe aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai multe rău României".

Rareș Bogdan, reacție dură: "De ce îți este frică, nu scapi, Livache!"

Duminică, la Călărași, liderul PSD a folosit din nou eticheta "leneşul de la Cotroceni" pentru preşedintele Klaus Iohannis, când a vorbit despre nivelul de investiţii în programele de dezvoltare din zona rurală.

"Sunt judeţe unde banii pe aceste proiecte au ajuns mai mulţi la liberali. Aşa s-au împărţit, pentru că nu s-au împărţit politic. Şi cu toate acestea, îl vedem pe leneşul de la Cotroceni care spune că programul de dezvoltare locală cuprinde bani pentru clientela politică. Păi primarii PNL sunt clientela noastră politică?", a afirmat Dragnea.

Dragnea, în periplu prezidențial. Ieri la Slobozia, azi la Călărași

Discursul lui Dragnea de la Călărași:

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis