MENIU

Dragnea se spală pe mâini de OUG-urile pe Justiţie şi de Tudorel Toader

Liviu Dragnea susţine că nu-l mai interesează ordonanţele de urgenţă privind modificările legilor Justiţiei, pentru că a fost o greşeală de strategie a PSD. Liderul social-democrat a mai precizat că nu-l intereseazî nici dacă Tudorel Toader rămâne sau nu ministru. Cu toate acestea, liderul PSD a somat-o, mascat, pe Viorica Dăncilă să-l demită pe Toader. 

"Pe mine nu mă mai interesează ce este la Ministerul Justiţiei, jocul ăsta "Uite ordonanţa, nu e ordonanţa!" nu mă mai interesează. Obiectivele noastre în această campanie nu vizează Ministerul Justiţiei", a afirmat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD şi el personal mai susţin remanierea lui Tudorel Toader, Liviu Dragnea a pasat responsabilitatea spre Viorica Dăncilă. "Nu mai interesează nici dacă rămâne, nici dacă pleacă, să decidă Viorica Dăncilp ce face.(...)Nu se mai poate așa, sunt zeci de acte blocate de ministrul Justiției", a tunat de la Călărași șeful PSD.

Dragnea a evitat să spună cu subiect și predicat ce acte sunt blocate, dar a spus că s-a săturat de ministrul Justiției

Liviu Dragnea a recunoscut că tot ce s-a întâmplat pânâ acum în "epopeea ordonanţelor" a fost o greşeală de strategie a PSD şi că, din acest moment, toate demersurile legate de modificările din justiţie trebuie să-şi urmeze circuitul firesc, prin Parlament. 

sursă video: Realitatea TV

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea tudorel toader Viorica Dăncilă