MENIU

Dragnea anunță plângere penală pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis

Liviu Dragnea, atac violent la Iohannis

Șeful PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, într-o conferință de presă extrem de agresivă la adresa președintelui Iohannis că "este aproape gata" plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis este "aproape gata" și a explicat că ar putea fi lansată înainte de alegerile europarlamentare.

Dragnea s-a lansat joi seara într-un atac fără precedent, ca nivel al limbajului, împotriva președintelui Iohannis:

"Eu nu comentez toate prostiile lui Iohannis. Este un truc al unui om disperat, crizat, speriat că va pierde alegerile prezidențiale. Este disperat că partidulețul lui pierde alegerile și el nu va mai fi președinte și va începe să dea socoteală pentru casele furate, pentru dosarele penale. Este aproape gata plângerea penală pentru înaltă trădare", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă plângerea penală va fi depusă înainte de alegeri, șeful PSD a răspuns "Nimic nu este imposibil".

Dragnea îi răspunde lui Iohannis. "Lui trebuie să-i fie frică de referendum. E un truc politic"

Liderul PSD Liviu Dragnea a reacționat rapid după declarația de presă a președintelui Klaus Iohannis prin care a fost anunțat un referendum pe justiție în data de 26 mai.

Dragnea a declarat că „sigur" nu se va modifica prin ordonanța de urgență legea referendumului pentru organizarea de secții de vot separate în 26 mai pentru europarlamentare și referendumul pe justiție.

„Nu am auzit-o pe dna premier să vorbească de așa ceva. Sigur nu se va modifică legea referendumului prin OUG", a spus Dragnea. El a adăugat că cei care vorbesc de secții diferite de vot intră la „copiii spun lucruri traznite".

Dragnea a precizat că lui Iohannis ar trebui să îi frică de referendumul pe justiție, în replică la declarațiile șefului statului.

 

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea Klaus Iohannis