MENIU

Dragnea: Constantin nu mai poate rămâne în Guvern! E greu ca Grindeanu să nu țină cont de votul ALDE

"Cazul Rădulescu". Dragnea: Demisia de onoare nu se cere. Dacă ai onoare, ţi-o dai!

Președintele PSD a afirmat că retragerea sprijinului politic de către ALDE pentru Daniel Constantin era previzibilă, arătând ce l-a mânat pe Constantin ”să împingă acest conflict atât de mult”.

„Când un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis să retragă sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, în mod normal nu mai poate rămâne în Guvern. Într-un guvern politic se ajunge în urma unui vot. Votul care te trimite acolo şi structurile politice care te trimit acolo sunt aceleaşi care te şi pot scoate de acolo (...) Eu nu am reușit să înțeleg care este proiectul politic de care vorbea Constantin. Eu am crezut că proiectul politic comun al nostru este punerea în practică a planului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea la o emisiune televizată.

Totodată, președintele PSD a declarat că ce se va întâmpla cu votul împotriva lui Daniel Constantin și dacă acesta își va pierde funcțiile deținute în guvern, Dragnea a subliniat că ”este foarte greu pentru prim-ministru să nu țină la el”.