MENIU

"Dragnea şi Carmen Dan se ocupă de poliţie politică. Asta e fața hidoasă a PSD"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a făcut afirmații dure la adresa lui Liviu Dragnea și a lui Carmen Dan.

Liviu Dragnea și Carmen Dan au fost puși la zid de liderul PNL, Ludovic Orban, care a adăugat că "am văzut faţa hidoasă a PSD".

Totul a venit în contextul în care Ludovic Orban consideră că primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut "din considerente personale" demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, ca urmare a evenimentelor care au avut loc pe 10 august la Bucureşti, nu pentru că este "împotriva reprimării brutale".

"Firea a făcut-o din considerente de imagine personală, nu a făcut-o pentru că este împotriva reprimării brutale.

Din ce a spus doamna Firea, de fapt aflăm că Dragnea şi cu Carmen Dan se ocupă de poliţie politică, se ocupă de violarea corespondenţei, de interceptări ilegale ale transmisiilor prin SMS, prin WhatsApp. Asta a spus Firea când s-au prezentat nişte comunicări pe WhatsApp şi pe SMS care au fost interceptate ilegal.

Am văzut, de asemenea, din ceea ce spune doamna Firea, şi înclin să-i dau dreptate în această chestiune, că de fapt Dragnea se ocupă de înscenări, cum e înscenarea care a fost făcută prefectului cu aşa-zişii cetăţeni.

Deci, am văzut faţa hidoasă a PSD pe care o ştiam, de altfel, de mult şi pe care a simţit-o fiecare cetăţean român care a încasat bastoane, şuturi, scuturi în cap cu prilejul manifestaţiei paşnice din 10 august", a comentat Orban, conform agerpres.ro.