MENIU

DOSARUL ICA: Mencinicopschi: "Nu vreau ca familia mea să ajungă în stradă!"

DOSARUL ICA: Mencinicopschi: Nu vreau ca familia mea să ajungă în stradă!

Gheorghe Mencinicopschi a spus că nu vrea ca familia sa să ajungă în stradă, Corneliu Popa a rugat instanţa să ţină cont că are o fetiţă cu probleme de sănătate, iar Sorin Pantiş a susţinut că în dosarul ICA nu există prejudiciu, în ultimul cuvânt dat inculpaţilor în dosarul ICA.

Corneliu Popa, a spus, în ultimul cuvânt, că, nici când era director la ADS, nu a avut "nicio treabă cu nicio firmă din GRIVCO".

"Pe domnul Dan Voiculescu nu l-am cunoscut, pe ceilalţi inculpaţi nu i-am cunoscut în viaţa mea până în această fază procesuală. Când am fost la DNA, procurorul Eva mi-a spus că am fost omul potrivit la locul nepotrivit. Văzând cum s-a derulat acest proces, am înţeles ce a vrut să spună. Vă rog să ţineţi cont că am o fetiţă care suferă de o boală ce nu poate fi tratată în ţară şi nu am bani să merg în străinătate", a spus Popa, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

La rândul său, Gheorghe Mencinicopschi a spus că s-a considerat nevinovat în tot acest timp şi că este nevinovat.

 "Eu nu am avut nici un fel de atribuţii legale în fişa postului de director în privatizarea ICA. Nu am avut nici un avantaj moral sau material din această privatizare, ba aş putea să susţin că a fost chiar invers", a spus Mencinicopschi, adăugând că a suferit o intervenţie în 2009 din cauza stressului care i-a agravat boala coronariană.

"Eram la instanţă când soţia mea a aflat că s-a extins sechestrul pe casă. (...) Nu vreau ca familia mea să ajungă în stradă", a mai spus Mencinicopschi.