MENIU

Crima din Chitila. Dosar penal pentru Șefii Poliției și 4 agenți

cfrima chitila politisti acuzati

Șeful Poliției Chitila, adjunctul acestuia, ofițerul coordonator pe ordine publică și alți 4 agenți sunt cercetați de Ministerul Afacerilor interne. Trei dintre aceștia s-au ales și cu dosar penal pentru pentru favorizarea infractorului, abuz în serviciu și neglijență. 

Asta după ce nu ar fi luat măsuri după ce bărbatul din Chitila a încălcat ordinul de protecție emis de instanță. La o zi după ce a fost lăsat să plece acasă acesta și-a ucis soția cu care se afla în proces de divorț. 

”Structura Control Intern a declanşat procedura cercetării prealabile faţă de şapte poliţişti din oraşul Chitila. Totodată, trei poliţişti dintre aceştia fac obiectul cercetărilor într-un dosar penal, constituit ca urmare a acestor verificări”, a informat, marţi, IPJ Ilfov.

Vă reamintim că tânăra din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, fusese ucisă vineri dimineața cu sânge rece de soțul ei. Ea decisese să divorțeze la jumătatea lunii decembrie, obținând și un ordin de restricție. Cearta de vineri dimineața a fost cauzată de faptul că femeia îi interzisese bărbatului sp-și vadă copiii. A urmat odioasă crimă, bărbatul înjunghiindu-și soția în gât, încercând apoi să se sinucidă.

Mai multe articole despre:
crima Chitila politie