MENIU

DOSAR PENAL ÎN CAZUL ACCIDENTULUI AVIATIC din APUSENI. Pilotul ADRIAN IOVAN şi AURA ION AU MURIT

Dosar penal în cazul accidentului de avion

Un avion medical s-a prăbuşit. PILOTUL ADRIAN IOVAN A MURIT: Procurori ai Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au dispus miercuri începerea urmăririi penale în cazul AVIONULUI PRĂBUŞIT ÎN JUDEŢUL CLUJ. Este vizat personalul de aviaţie care nu şi-a făcut treaba.

AVION PRĂBUŞIT   Procurori ai Secţiei de urmărire penală din cadrul  Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au dispus azi data de mai sus începerea urmăririi penale in rem în cauza privind accidentul aviatic din data de 20.01.2014, pentru următoarele infracţiuni: încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa zborului, faptă prev. şi ped. de art. 98 rap. la art. 110  din OG nr. 29/1997 privind Codul aerian, vătămare  corporală din culpă prev. de art. 184 al. 2, 4 C. pen. cu aplic. art. 33 lit. b C. pen.

AVION PRĂBUŞIT Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

AVION PRĂBUŞIT  "Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se anunţă într-un comunicat de presă.

AVION PRĂBUŞIT. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: "ADRIAN lOVAN a fost conştient încă două ore"

Un avion medical s-a prăbuşit. PILOTUL ADRIAN IOVAN A MURIT: "A rămas încarcerat în avion" UPDATE


AVION PRĂBUŞIT. O persoană grav rănită în accidentul de avion. MEDICII ÎNCEARCĂ SĂ O RESUSCITEZE

AVION PRĂBUŞIT. SALVAREA VICTIMELOR îngreunată de ZĂPADA "până la brâu"