MENIU

Donald Trump, de mână cu premierul Indiei. Imagini inedite

Imagini inedite cu președintele Donald Trump și premierul Indiei au făcut luni înconjurul lumii. Premierul Indiei și liderul de la Casa Albă apar îmbrățișati și țînându-se de mână pe un stadion din Houston, Texas.

Premierul indian, Narendra Modi, și președintele american se îmbrățișează și se țin de mână la unul dintre cele mai mari mitinguri organizate cu prilejul vizitei în SUA a unui lider străin.

Cel puțin 50.000 de oameni au venit pe stadion, în Houston, pentru a participa la ceea ce Trump a numit „un eveniment profund istoric”. 

Înaintea sosirii celor doi lideri pe stadion s-a desfășurat un mare spectacol, care a durat o oră și jumătate.

Cei doi demnitari au făcut schimb de mesaje de prietenie, s-au îmbrățișat și au mers prin mulțime ținându-se de mână.

Este una din cea mai mare manifestație organizată cu prilejul vizitei uni demnitar străin, notează presa internațională.

„Sunt atât de încântat să mă aflu aici, în Texas, alături de cel mai mare, mai devotat și mai loial prieten al Americii, premierul Modi”, a spus Trump mulțimii adunate pe stadion.

Premierul Modi l-a numit pe Trump adevărat prieten: India are „un adevărat prieten” la Casa Albă, descriindu-l pe președintele american ca fiind „cald, prietenos, accesibil, energic și spiritual”.

„De la CEO la comandantul suprem, de la consilii de administrație la Biroul Oval, de la platourile de filmare la scena globală, prezența sa a avut un impact peste tot”, a adăugat Modi.

Premierul Indiei face o vizită de o săptămână în SUA, pe agenda sa aflându-se negocieri privind relațiile comerciale și participarea la Adunarea Generală a ONU. Pe Modi îl așteaptă discuții dificile la reuniunea generală a ONU, comentează analiștii, potrivit presei internaționale. Ei se referă la criticile pe care ar putea să șle primească pentru tensiunile din Kashmir.