MENIU

Black Friday ora 17.00. Surpriza de la Domo, retailerul care a anunțat "Lichidăm tot!"

Domo

Black Friday 2015. Domo, rețeaua de magazine care a anunțat că lichidează toate stocurile și se concentrează pe comerțul online, a pregătit o surpriză de Black Friday. Ora de lansare - 17.00.

Black Friday Domo. Pe site-ul magazinului DOMO, aflat în mare dificultate şi pus pe epuizat stocurile, este afişat acest mesaj: Suntem în depozit! Ne pregătim pentru Black Friday! Revenim cu super-oferte începând cu ora 17.00.

Retailerul electroIT Domo a anunțat pe site-ul propriu o ofertă cu titlul „Dăm Tot!" şi vorbeşte despre reduceri de până la 90%, oferta fiind valabilă în magazine în perioada 13-30 noiembrie.

În oferta online de zilele trecute, erau preţuri de 1-2 lei pentru produse precum „Protecţie spate iGo iPad 2" sau „Carcasă iPad". În ofertă apar însă şi alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de păr.

Anunţul vine în contextul în care retailerul de electro-IT Domo, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de profil, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, va închide toate magazinele fizice pentru a rămâne cu operaţiuni doar online, potrivit zf.ro, care citează surse din piață.

O parte dintre magazine au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice şi electrocasnice spun că nu au fost plătiţi, motiv pentru care nu mai livrează marfă companiei care are deja probleme financiare de mai mulţi ani.

OFERTA DOMO de Black Friday 2015 aici

Mai multe articole despre:
black friday Domo