MENIU

Doliu uriaș la ISU. Unul dintre veteranii instituției a murit, la doar 49 de ani

Doliu la ISU Iasi

Este doliul la Inspectoratul pentru Situații de Urgențe Iași, după ce unul dintre cei mai experimentați membri ai echipei, plutonierul Romeo Bandac, a încetat din viață, duminică, la numai 49 de ani. 

"Din păcate, veștile triste nu ne feresc și cu adâncă tristețe dorim să vă anunțăm, după o suferință fulgerătoare, trecerea în neființă în această dimineață (24 octombrie 2021) a domnului plutonier adjutant șef BANDAC ROMEO (n. 24.04.1972 – d. 24.10.2021).
Cuvintele sunt de prisos în aceste triste momente. A fost un coleg ce îți aducea mereu un zâmbet pe față atunci când aveai nevoie, un prieten deosebit pe care te puteai baza în orice situație, un subofițer cu o înaltă pregătire profesională, din data de 1 septembrie 2007, de la care mulți am avut de învățat și mai ales un tată exemplar care și-a dedicat toată viață familiei, iar atunci când era mai mare nevoie de dumnealui, Dumnezeu a ales alt plan.
 
Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi și vei rămâne mereu în amintirea noastră, a tuturor pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Mihail Sturdza” al Județului Iași, și nu numai.
 
Avem onoarea să vă salutăm, domnule plutonier adjutant șef." au scris colegii și sobordonații la la ISJU Iași.
 
 
 
Mai multe articole despre:
doliu isu doliu isu iasi sibofiter ISU iasi