MENIU

DOLIU LA HOLLYWOOD. A MURIT la doar 47 de ani

DOLIU LA HOLLYWOOD. A MURIT la doar 47 de ani

Paul Apted, un cunoscut editor de sunet de la Hollywood şi fiul cunoscutului regizor britanic Michael Apted, a decedat, vineri, la Los Angeles, la vârsta de 47 de ani.

Paul Apted, care a lucrat atât la producţii cinematografice de mare anvergură, cât şi la pelicule mai mici, timp de peste două decenii, a murit în urma unui cancer la colon, conform unui purtător de cuvânt al familiei acestuia, informează hollywoodreporter.com.

Recent, Paul Apted a lucrat la pelicule precum "Wolverine/ The Wolverine", "Hoţul de cărţi/ The Book Thief" şi "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars".

De asemenea, acesta a făcut echipă cu tatăl său la filme precum "Nell cea sălbatică/ Nell" (1994), "Soluţii Extreme/ Extreme Measures" (1996) şi "Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi/ Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader" (2010).

Tatăl său, Michael Apted, a regizat şi peliculele "Printre Gorile/ Gorillas in the Mist" (1988), cu Sigourney Weaver, "Lumea nu e de ajuns/ The World Is Not Enough" (1999), cel de-al 19-lea film cu James Bond, în care Pierce Brosnan l-a interpretat pe agentul 007, şi "Valul perfect/ Chasing Mavericks" (2012), cu Gerard Butler.

Paul Apted a fost căsătorit timp de aproape opt ani cu soţia lui, Gemma, cu care a avut doi copii, Thomas şi Rose. Totodată, lui Paul Apted i-au supravieţuit doi fraţi, Jim şi John, şi o soră, Lily.

O ceremonie în memoria lui Paul Apted se va desfăşura pe 13 iulie, în Los Angeles, urmând ca funerariile acestuia să aibă loc ulterior, în Marea Britanie.

Mai multe articole despre:
Hollywood doliu cineast