MENIU

Doliu în MAI! Polițistă din Mureș, răpusă de coronavirus la doar 53 de ani

Doliu in Politie

O poliţistă din Mureş, infectată cu noul coronavirus, a murit, joi, la 53 de ani. Anișoara Socol era angajată a MAI de 19 ani și lucra în cadrul Poliției municipiului Târnăveni. 

IPJ Mureș a transmis un mesaj emoționant, în care deplânge pierderea colegei din orașul Târnăveni.

„Inspectoratul de Poliție Județean Mureș deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 53 de ani, a colegei noastre, agent principal de poliție SOCOL ANIȘOARA din cadrul Poliției municipiului Târnăveni, care, la data de 1 aprilie, a pierdut lupta pentru viață. Pe această cale aducem un ultim omagiu celei care a fost o bună colegă și care și-a îndeplinit în mod exemplar atribuțiile de serviciu, timp de 19 ani, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Ne cutremură plecarea neașteptată a colegei noastre, trecerea sa la cele veșnice reprezentând o imensă pierdere pentru marea familie a polițiștilor mureșeni, din care și ea făcea parte și lasă în inimile noastre sentimente de mare tristețe și regrete pentru dispariția unui om deosebit. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită. Drum lin spre ceruri, draga noastră colegă!”

Citește continuarea pe Realitatea de Mureș.

Mai multe articole despre:
Politie Coronavirusul