MENIU

Doliu în lumea muzicală - A murit un legendar artist - Cei mai mari cântăreți ai lumii, DEVASTAȚI

Doliu în muzică

Tragedie fără margini în muzică, după ce o adevărată legendă s-a stins din viață. Cei mai mari muzicieni ai lumii sunt profund îndurerați.

Brett Tuggle, cunoscut pentru perioada în care a cântat la clape în formația rock Fleetwood Mac, a încetat din viață

Artistul s-a stins din viață, după ce a pierdut lupta cu o nemiloasă formă de cancer. 

Brett Tuggle s-a născut în Denver, Colorado, și-a descoperit pasiunea pentru muzică, după ce mama lui i-a cumpărat în copilărie un pian. A învățat să cânte la chitară singur, dar și a citească note și să cânte linii melodice după ureche.

În anii ‘80, a mers în turneu cu Springfield, ca mai apoi să ajungă allături de David Lee Roth în trupa Van Halen. Brett Tuggle a scris hit-ul „Just Like Paradise”.

În 1992, Tuggle l-a cunoscut pe Mick Fleetwood și a început povestea lor în trupa Fleetwood Mac, care a durat 20 de ani. A părăsit trupa în 2018, fără să fie în conflict cu ceilalți membri.

Fondatorul trupei Fleetwood Mac, Peter Green, a murit în 2020, iar Danny Kirwan și-a dat ultima suflare în 2018.

Artistul, plâns de colegii de scenă

Cei mai mari muzicieni ai lumii, alături de care a cântat de-a lungul carierei. Rick Springfield, David Lee Roth, Brian Wilson, Tomy Shaw și Chris Isaak sunt doar câțiva dintre cei care au transmis mesaje emoționante după moartea artistului.

„Dragul nostru Brett Tuggle a ajuns acasă noaptea asta. Dumnezeu să-i binecuvânteze frumosul său spirit”, a postat Springfield, pe Twitter.