MENIU

Doliu în lumea folk-ului românesc! A murit fulgerător - de ce sunt scandalizaţi prietenii artistului

Folkistul Octavian Bud a încetat din viață, duminică după amiază. Moartea sa a fost una fulgerătoare şi a şocat toţi prietenii. Octavian Bud s-a stins brusc, după ce zilele trecute a fost de mai multe ori la spitale. Nu i-au găsit nimic şi l-au trimis acasă, cu recomandarea să îşi facă alte investigaţi medicale.

“Se pare ca incompetenţa personalului medical necalificat de la spitalul din Baia Mare este motivul decesului lui Bud Octavian! I-au spus să meargă acasă și să facă analize, nici la mistrie nu v-aş lăsa să lucrați criminalilor! Dar faceți greve și vreți salarii! ”, a scris pe facebook un prieten al artistului, conform portalsm.ro.

„Octavian Bud ne-a cântat pentru ultima dată ”Niciodata”, acum două zile, la Amara. Am stat ieri, câțiva dintre noi, mai multe ore cu el la spitalul din Slobozia până i-au făcut niște analize, au zis ca e ok și că poate pleca la Satu Mare. Acum aflu că nu mai e printre noi! Dumnezeu să aibă grijă de tine, Tavi! Niciodata nu te vom uita!”, a scris Maria Simion.

Octavian Bud a fost unul dintre cei mai cunoscuți folkiști din Satu Mare. El a reușit să îi adune în jurul său pe aproape toți iubitorii de folk din Satu Mare.

El a cântat la Satu Mare de Zilele Orașului și după aceea a mai avut un concert la Festivalul de la Amara.

Octaian Bud s-a născut în Satu Mare. El avea 59 de ani.

Mai multe articole despre:
0 folk doliu octavian bud octavian bud a murit