MENIU

DOLIU imens în lumea filmului! Unul dintre cei mai îndrăgiți actori a murit la doar 35 de ani. Toată lumea îl știa

Doliu în film

Tragedie uriașă în cinematografie, după ce un mare actor s-a stins din viață, la vârsta de 35 de ani, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Billy Kametz, un actor cunoscut pentru vocea sa în mai multe seriale anime și jocuri video, a murit joi de cancer de colon, la numai 35 de ani. 

Kametz a fost vocea personajelor din serialele „ Pokemon ”, „Neon Genesis”, „Attack on Titan”, „The Seven Deadly Sins”, „Beasters”, „JoJo’s Bizarre Adventure” și multe altele. Vocea lui se află și în spatele personajelor din jocurile video din „Marvel Avengers Academy”, „Epic Seven” și „The Walking Dead: Saints & Sinners”. 

În afară de munca vocală, Kametz l-a jucat pe Aladdin în „Aladdin Musical Spectacular” de la Disneyland pentru ultimul an al spectacolului.

Kametz le-a spus fanilor săi într-un videoclip pe Instagram distribuit la sfârșitul lunii aprilie că a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4 .

Actorul și-a dezvăluit planurile de a se muta din California înapoi în Pennsylvania și că va lua o pauză de la serviciu.

În videoclip, Kametz a împărtășit, de asemenea, că o parte din munca sa de voce a fost la mijlocul producției și a cerut ca fanii săi să fie „cele mai mari majorete” pentru oricine îl înlocuiește.

 

Mai multe articole despre:
Billy Kametz doliu deces doliu in film