MENIU

Doi români din Vâlcea sunt acuzați că au spălat milioane de euro în SUA. Au inventat cel mai revoluționar dispozitiv de clonare a cardurilor

Doi români din Vâlcea sunt acuzați că au spălat milioane de euro în SUA

Hackerii români au dat lovitura. Au inventat cel mai revoluționar dispozitiv de clonare a cardurilor cu care ar putea să spargă orice bancomat din lume. Victimele au șanse mici să sesizeze că ATM-ul are montat un dispozitiv extern care i-ar putea aduce la sapă de lemn.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA în România, Eduard Ghiocel și Floarea Ghiocel, cetățeni români căsătoriți și presupuși lideri ai unui grup transnațional de crimă organizată din România, sunt acuzați în instanța federală de spălare a 1,4 milioane de dolari din venituri din zeci de furturi mici, tâlhării și escrocherii care vizează majoritatea victimelor în vârstă din Comitatul San Diego.

De asemenea, sunt acuzați patru dintre membrii familiei soților Ghiocel sau apropiați, printre care Gabriel Ghiocel, Marius Ghiocel, Larisa Ghiocel și Argentina Alexandru. Toți inculpații sunt presupuși asociați ai Grupului Român de Criminalitate Transnațională Valcea.

Eduard și Floarea Ghiocel au fost transferați din custodia de stat în custodia federală și urmează să apară astăzi pentru prima dată în instanța federală. Ceilalți inculpați rămân în libertate în România.

Mai multe articole despre:
romani sua carduri clonare valcea