MENIU

Doi dintre cei mai buni rideri au făcut spectactol la DownHill Mountain Bike de la Arena Platoş

<descriere>
<descriere>
<descriere>

Echipa Făgăraş Playbike compusă din doi dintre cei mai buni rideri din Romania, Ionut Sava şi Ciprian Mureşan, au concurat weekend-ul trecut pentru prima dată în această formulă în cadrul concursului de DownHill Mountain Bike de la Arena Platos Mountain Resort. 

Downhill-ul este un sport cu potenţial, care a crescut foarte mult în ultima perioadă la nivel de performanţă şi în România.
Făgăraş a ales să se implice în comunitatea de downhill mountain-biking pentru spectaculozitatea sportului, pentru potentialul ei si pentru nucleul relativ mare de practicanti si admiratori.  Batonul de ciocolată a creat prima echipă profesionistă susţinută de un brand non equipment, Team Fagaras.


Ciprian Mureşan a experimentat cam tot ce se putea experimenta pe bicicleta la munte, de la cross-country pana la dirt jumping. In 2008, la 13 ani, Ciprian si-a gasit forma preferata de adrenalina: downhill-ul. De atunci, a participat la toate concursurile de profil. Vrea sa cucereasca pante. Sfarseste prin a cuceri si trofee. A urcat pe treapta 2 la Dorna Xtreme Fest 2014 si la Mogosa Downhill Challenge 2012. Si nu se opreste aici. 

Ionut Sava face downhill si cu bicicleta, si cu instrumentele de constructie, si cu tastatura. Scrie articole despre miscarea de downhill si comunitate, pune umarul la construirea bikepark-ului din Postavaru si tocmai s-a intors de la prima etapa a Cupei Nationale de Downhill a Romaniei, unde a ocupat locul 2. Pentru Ionut, nu exista linie de finish. Din 2008, de cand s-a urcat pentru prima oara pe bicicleta de coborare, incearca, repeta si reuseste la cele mai importante concursuri de downhill din tara.

"Proiectul Făgăraş se potriveşte perfect cu comunitatea de downhill. Un baton mic, perfect pentru "session action sports" - activităţi cu grad mare de spectaculozitate. Încearcă/Repetă e ideea sub care vom construi brand content alături de această comunitate. Plănuim o comunicare continuă şi o implicare tot mai mare.", este de părere Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries.

Manifesto-ul Fagaras poate fi urmarit AICI.

Mai multe articole despre:
null