MENIU

Doi bebeluşi, SALVAŢI CU ELICOPTERUL din nămeţi

Salvare cu elicopterul

COD PORTOCALIU. În unele sate din Brăila, Galaţi şi Buzău, nu se mai poate ajunge decât cu elicopterul. În ultimele ore, zeci de pacienţi, de la femei însărcinate, la copii şi bătrâni cu probleme grave de sănătate, au fost salvaţi pe calea aerului din infernul alb.

COD PORTOCALIU. La Galaţi, doi bebeluşi, o fetiţă de 5 luni şi un băieţel de 8 luni, ambii născuţi prematur, au avut nevoie de intervenţia unui elicopter, transmite Realitatea TV.

Au fost internaţi la Spitalul de pediatrie. Deşi în timpul zborului nu au fost probleme, aterizarea a fost anevoioasă din cauza zăpezii.

COD PORTOCALIU. Un alt elicopter a preluat o bătrână cu probleme cardiace. În urma consultului, medicii au decis să o transporte direct la Bucureşti.

COD PORTOCALIU. La Brăila, prefectul a solicitat ieri, pentru a doua oară, ajutorul elicopterelor SMURD. Dacă luni nu a primit ajutorul cerut, marţi au fost trimise două elicoptere. Unul a preluat cinci persoane, printre care şi un bărbat cu hemoragie digestivă, iar celălat, o femeie însărcinată aflată de luni în travaliu. Gravida a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

Mai multe articole despre:
cod portocaliu vremea rea