MENIU

Documentul BOMBĂ în dosarul lui Vlad Pascu. Nu era doar drogat, ci și sub influența alcoolului. Căuta droguri cu disperare

Un nou document-bombă prezentat de Realitatea Plus explică în detaliu cum s-a produs accidentul provocat de Vlad Pascu, în care doi tineri și-au pierdut viața. Martorii din dosar susțin că șoferul ar fi fost nu doar sub influența drogurilor, ci și a alcoolului. Aceeași martori, apropiați ai beizadelei susțin că, în orele care au precedat accidentul, Pascu a căutat cu disperare să cumpere droguri de la cei pe care îi întâlnea.

DECLARAȚIILE MARTORILOR CARE ARATĂ DEPENDENȚA LUI PASCU DE ALCOOL ȘI DROGURI

Martor: Am ajuns în sat Vama Veche. Mă aflam lângă Mario. (…) Pascu Matei-Vlad, care a venit să ne ceară 2 pastile, oferindu-ne 200 de lei. I-am spus că nu avem.


Martor: Pascu Matei-Vlad spunându-mi că îmi oferă 20 de lei pentru două pastile de Ecstasy. I-am spus că nu am. M-a întrebat dacă pot să îl ajut cu niște cauciucuri (baloane) pe care să le umfle cu azot.

Martor: Toți 5 am plecat pe plajă. Am consumat câte un shot alcoolic. Pascu Matei-Vlad ne-a propus să mergem cu mașina pe faleză. Acesta a condus foarte haotic și agresiv, la un moment dat cred că mașina a atins și viteza de aproximativ 200 km/h. 

Martor: Pascu Matei-Vlad dorea să doarmă la noi în cameră. Nu l-am văzut să consume substanțe interzise. L-am văzut consumând un shot și una sau două beri.

Tatăl lui Vlad Pascu: Ne-am deplasat cu autoturismul marca Mercedes-Benz… vehicul pe care l-a condus fiul meu, de la București și până în Constanța. La 18.08.2023, fiul meu m-a rugat să-i dau autoturismul pentru a se deplasa în localitatea Vama Veche. (…) Am auzit la televizor… fiul meu fusese implicat într-un accident…”

sursa: Expertiza Poliției/REALITATEA PLUS

Mihai Pascu, primele declarații în fața presei. Tatăl tânărului drogat NU își asumă nicio responsabilitate: "Societatea nu face nimic

Experții au stabilit și modul în care s-a produs accidentul încheiat tragic pentru 2 tineri nevinovați:


- Roberta și Sebastian (cei 2 tineri care au fost uciși în urma impactului nimicitor) erau ultimii din grup, mergeau pe acostamentul drumului

- Vlad Pascu vine din spate cu viteza de 102 km/h și îi lovește puternic pe cei doi

- Mașina lui Vlad Pascu derapează, intră pe contrasens și revine apoi pe sensul de mers

sursa: Expertiza Poliției

O filă din jurnalul lui Vlad Pascu, făcută publică. De ce voia să SCAPE tânărul drogat - Planul ascuns al familiei beizadelei

Mai multe articole despre:
vlad pascu dorgta beat document secret