MENIU

Doctorița copiilor lui Putin a murit în condiții suspecte

Dpctorița copiilor lui Putin, Natalia Thiebaud Kondratieva. Foto: Profimedia

Femeia care știa secretele liderului rus a murit în condiții suspecte, în Elveția, în urmă cu aproximativ o săptămână. Trupul a fost incinerat în mai puțin de 24 de ore de la deces. 

Aceasta se îngrijea de copiii lui Putin și este cea care a dezvăluit liderul de la Kremlin are doi copii cu fost gimnastă Alina Kabaeva.

Natalia Kondratieva lucra la un centru de îngrijire a bolnavilor de cancer. Kondratieva ar fi acordat în 2022 un interviu sub protecția anonimatului, în care a dezvăluit viața ascunsă a lui Putin cu Alina Kabaeva. Între timp, autoritățile elvețiene nu au anunțat cauza decesului.

Publicația Proekt a numit-o pe Kondratieva drept doctorul care a asistat la nașterea a cel puțin doi dintre copiii lui Putin și ai amantei sale, gimnasta rusă Alina Kabaeva.

Președintele rus a fost căsătorit timp de 17 ani până în 2014, dar rapoartele și zvonurile despre infidelitatea sa și relația cu Alina Kabaeva au persistat de mult. Mai multe instituții de presă au raportat că Putin a avut copii cu doamna Kabaeva.

Se crede că doamna Kondratieva ar fi fost medicul anonim care a dezvăluit existența celor doi copii în 2022, în ziarul elvețian Sonntagszeitung.

Mai multe articole despre:
Vladimir Putin Rusia doctor Alina Kabaeva