MENIU

Directorul beat a fost demis

Directorul Inspecției de Stat din Vaslui care a fost filmat beat, la serviciu, a fost dat afară, informează Realitatea PLUS.

Directorul Inspecției de Stat din Vaslui care a fost filmat beat, la serviciu, a fost dat afară. S-a întâmplat la scurt timp după ce imaginile cu bărbatul care abia se putea ține pe picioare și abia vorbea au fost făcute publice, informează Realitatea PLUS.

Ministrul Ion Ștefan a cerut demiterea directorului vasluian, pe motiv că nu tolerează un asemenea comportament. Cornel Alexa a fost filmat de jurnaliștii unui site local într-o avansată stare de ebrietate chiar în propriul birou. 

Stânjenit de situaţia în care se afla şeful său, un subaltern care se afla și el în birou i-a indicat cu degetul unde să semneze și a ieșit în grabă. Directorul Cornel Alexa a încheiat interviul pe note muzicale dedicate jurnalistului aflat la fața locului.

În primă fază, acesta a încercat să se apere, spunând că e o înscenare.  Între timp, el a mai  zis că va face o cerere pentru a-și lua concediul care i se cuvine și susține că nu are niciun motiv pentru a-și da demisia. 

 

 

 

Mai multe articole despre:
director beat vaslui