MENIU

Dincă are un calendar al victimelor. "Nu a acționat ocazional, pare un criminal în serie"

<p>Gheorghe Dinca&nbsp;</p>

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, nu recunoaște fetele ucise după nume, ci după lunile din calendar - este dezvăluirea șocantă făcută de avocatul familiei Luizei, una dintre presupusele victime ale lui Dincă.

Avocatul familiei Luizei, fata de 18 ani despre care "bestia din Caracal" ar fi recunoscut că a ucis-o și incinerat-o, a făcut declarații cutremurătoare după cercetările de luni din pădure.

Gheorghe Dinca nu își stie victimele după nume, ci după luni. E a vorbit despre "fata din luna mai", ridicând semne de întrebare asupra identității fetei despre care vorbește, Luiza fiind dispărută din aprilie.

"Pare-se că sunt niște oseminte, e același sistem la ambele fete. Lucruri, resturi arse, incinerate. Acum se fac analize, să se vadă ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an, din mai, din luna cutare, nu mai știe. Este posibil să fie mai multe fete. Părerea mea este că nu este Luiza, este o speranță și o părere. El nu știa să spună numele, spunea Asta e fata din luna cutare, le are pe luni", a declarat avocatul Tonel Pop.

Potrivit avocatului, Dincă minte foarte mult, dar din când în când polițiștii au reușit să-l determine să spună câte un lucru adevărat.

"Toată lumea se gândește la mai multe fete și mai multe crime. Nu pare un mod ocazional, pare un mod de criminal în serie. Vă dați seama când vor începe să sape toate acele gropi și acele buncăre pe care le are cimentate! Va fi o muncă titanică, apreciez cel puțin trei luni de zile, cu picamere, excavatoare, a mai spus avocatul.

Dincă nu ar fi cedat nervos, cum s-a spus pe surse, precizează avocatul, "din contră, pare calm", anchetatorii au reușit să empatizeze cu el și să scoată adevărul. "Omul este foarte inteligent", crede Tonel Pop.

Avocatul familiei Luizei: Dincă a fost învățat să mintă

Noi oseminte umane au fost descoperite astăzi la Caracal, într-o pădure indicată chiar de principalul suspect, Gheorghe Dincă. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că este vorba despre rămășițele Luizei, tânăra care a dispărut în luna aprilie.

Potrivit unor surse, Gheorghe Dincă a fost convins de doi polițiști să le spună ce a făcut cu trupul Luizei, iar acesta le-a povestit criminaliștilor în jurul orei 11.00 că ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate similar.

Descoperirea de oseminte aparent umane a fost făcută la aprox. 6 km de casa lui Gheorghe Dincă, lângă o lizieră de salcâmi.

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a fost și el prezent la căutările de oseminte din pădure, iar la plecare a răspuns întrebărilor presei.

Avocatul a spus că sunt indicii care ar duce către ipoteza că e vorba de rămășițe umane, dar el a completat că "nu știm cine este victima, acest om a fost învățat să mintă".

Mai multe articole despre:
criminal Caracal crime Caracal gheorghe dinca