MENIU

Dincă ar fi încercat și în 2017 să racoleze o tânără. Dezvăluiri șocante

Legile Puterii

Dezvăluiri șocante făcute de avocatul Veronel Rădulescu la emisiunea Legile Puterii. Acesta afirmă că Gheorghe Dincă ar fi încercat și în 2017 să racoleze o tânără. Incidentul s-ar fi petrecut în fața spitalului județean din Râmnicu Vâlcea, iar intervenția unui jandarm a fost salutară.

Gheorghe Dincă ar fi încercat și în 2017 să racoleze o tânără. Incidentul s-ar fi petrecut în fața spitalului județean din Râmnicu Vâlcea, iar intervenția unui jandarm a fost salutară.

"În decembrie 2017, pe 31 dec pe la ora 16-17, o fată tânără era internată la Spitalul județean Vâlcea. A iesit la poarta spitalului și într-un timp foarte scurt de ea s-a apropiat un personaj, pe care l-a recunoscut acum văzându-l la TV. Dincă! Acesta a intrat în vorbă cu ea, a început să-i facă declarații cât e de frumoasă, i-a spus că el crede că e de la țară, că numai la țară sunt fete așa de frumoase. Dincă a continuat chiar cu niște gesturi cu conotație oarecum obscenă și a încercat să se apropie efectiv, să pună mâna pe ea", a declarat Veronel Rădulescu la Realitatea TV.

Jandarmul care era de pază a observat gestul bărbatului și s-a apropiat de cei doi. Se pare că nu era prima dată când suspectul se comporta în acest fel.

"După ce s-a apropiat jandarmul, Dinca a aruncat o privire urâtă s-a întors și a plecat. Fata nedumerită l-a întrebat pe jandarm ce se întâmplă cu omul acesta, jandarmul i-a spus nu știu însă am observat că intră în vorba cu fete tinere, numai tinere și frumoase și nu vorbește cu niciun bărbat și nicio femeie", a mai spus Rădulescu.

Avocatul Veronel Rădulescu consideră că, în acest moment, în cazul tragediei de la Caracal, nu era nevoie de o expertiză psihiatrică.

"Expertiza psihiatrică nu are justificare, el a dovedit că știe foarte bine ce face, ați văzut că s-a dus să cumpere o cartelă nouă să nu sune de pe aceeași cartelă, s-a deplasat în mai multe locuri. Se încearcă să se întârzie aflarea adevărului, se încearcă să se tragă aer în piept, prin mutarea lui la București expertiza psihiatrică, rezultatul de la INML privitor la testele ADN...", a mai spus avocatul.

Mai multe articole despre:
criminal Caracal crime Caracal