MENIU

DINAMICA infectărilor cu COVID-19, în România: Rată de pozitivare RECORD în Sibiu! Ilfovul DEPĂȘEȘTE Capitala și se situează imediat după Timiș

DINAMICA infectărilor cu COVID-19, în România - Tabelul, la zi

Schimbări dramatice, de la o zi la alta în ceea ce privește rata de infectare cumulată la 14 zile de la nivelul județelor țării. Până în prezent, cele mai mai îngrijorătoare cifre le-am putut observa în județul Sibiu, care rămâne, practic, pe primul loc la capitolul infectări, având o rată de incidență mai mare decât cea din ziua de ieri, respectiv de 8,83 față de 8,32 - duminică. Județul Cluj a înregistrat o ușoară scădere. Cu toate astea, se află în continuarea pe cea de-a doua poziție după Sibiu în ceea ce privește rata de infectare - cu 7,37/1000 de locuitori, urmat de județul Timiș - pe locul al treilea - cu 6,85/1000 de locuitori. Ilfovul a cunoscut o explozie de cazuri, DEPĂȘIND Capitala ca și indice al infectărilor cumulate la 14 zile și situându-se imediat după județul Timiș - cu 6,83 față de 5,6 - București.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.

Mai multe articole despre:
indice judete rata infectare romania