MENIU

DIMINEAŢA DE ŞTIRI: Invitaţi 23 decembrie

DIMINEAŢA DE ŞTIRI: Invitaţi 23 decembrie
<p>Trio Zamfirescu</p>
<p>Alt Love Building</p>
<p>Preşedintele ANPC</p>

Georgeta, Ionuţ şi Stan Zamfirescu, poate cei mai buni chitarişti din România, au fost marţi în platoul Dimineţii de Ştiri.

Este vorba de celebrul Trio Zamfirescu, care a concertat în zeci de ţări şi acum a ajuns şi în studiourile Realitatea TV. Alături de ei s-a aflat şi Adrian Nour, un actor pasionat de muzică, dans şi pantomimă.

Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă sunt actorii principali în ultima peliculă a regizorului Iulia Rugină, "Alt Love Building". Din distribuţie face parte şi actorul britanic Ben Cross. Filmul va avea premiera în a doua zi de Crăciun.  Până atunci, au venit pe la noi, pe la Dimineaţa de Ştiri.

Mii de poliţisti, jandarmi şi pompieri vor petrece Crăciunul şi Revelionul la datorie, astfel încât sărbătorile de iarnă să nu fie marcate de incidente neplăcute. Românii sunt sfătuiţi să fie fie foarte atnţi la ce cumpără - jucării, brazi dar mai ales mâncare. Pentru a ne explica mai multe i-am avut alături de noi marţi dimineaţă pe Marius Dunca, preşedinte ANPC şi pe Marius Verdeşi, producător de produse tradiţionale.

Mai multe articole despre:
invitat dimineata de stiri