MENIU

"Împăratul drogurilor" din Arad, dus la audieri. Una dintre cele mai mari rețele de traficanți, anihilată (VIDEO)

Captură (sursă: Poliția Română)

Captură impresionantă de Ecstasy și cocaină, în urma unor percheziții realizate de procurori DIICOT și polițiști antidrog în 3 județe. În urma acțiunii a fost destructurată una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, iar coorodoanturul ei, supranumit "împăratul drogurilor"  din Arad, a fost dus la audieri.

Potrivit aradon.ro, Uțu Rohozneanu, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Arad, ar fi fost ridicat de polițiști și condus la audieri.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog au făcut, joi, 16 percheziţii domiciliare în judeţele Arad, Bihor şi Vâlcea, pentru destructurarea unei importante grupări de traficanţi de droguri, care vindea canabis, cocaină şi MDMA (ecstasy) doar unor persoane de încredere.

Astfel, potrivit DIICOT, traficanții verificau, înaintea oricărei livrări, atât traseul, cât și zonelor unde urma să aibă loc tranzacţiile.

În perioada 30 martie – 7 aprilie, gruparea a comercializat 200 de grame de cocaină şi peste 5.000 de pastile de MDMA.

În urma percheziţiilor domiciliare au fost descoperite importante cantităţi de droguri ce erau pregătite pentru distribuţie, dar şi arme albe. 7 persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale au fost conduse la audieri.

Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul DCCO – Serviciul Antidrog, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, precum şi al jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie “Vlad Ţepeş”.