MENIU

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone, Telekom: veşti foarte bune de la aceşti coloşi

DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom se pregătesc de lansarea tehnologiei 5G în ţara noastră, dar pentru asta au nevoie de un feed-back de la utilizatori. De exemplu, Vodafone a făcut deja o prezentare a reţelei 5G pe care urmează s-o dea în folosinţă, eveniment în care a avut un concert trupa Viţa de Vie.

ANCOM, autoritatea care stă cu ochii pe DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom a realizat un studiu pentru a vedea cam câţi români au auzit despre reţelele 5G pe care vor să le lanseze granzii din telecomuncaţii, informează idevice.ro.

Astfel, conform celor de la ANCOM cam 34% din populatie a auzit pana acum despre retelele 5G care vor fi lansate in tara noastra, un procent foarte mare, insa nu se stie si cam câţi ştiu ce beneficii aduce. Pe de alta parte, 22% dintre români au auzit despre IoT, Internet of Things, sau obiectele interconectate, reţelele 5G pregătite de către DIGI RCS-RDS, Orange, Vodafone şi Telekom şi restul operatorilor, urmand a aduce noi experienţe grozave pentru toti clienţii din întreaga lume.

Citiţi detalii şi pe Ancom

Mai multe articole despre:
Orange Vodafone Telekom DIGI RCS-RDS