MENIU

Dieta MIRACULOASĂ cu PEPENE VERDE

Dieta MIRACULOASĂ cu PEPENE VERDE

Pepenele verde, cel mai revigorant fruct al verii, ajută la menţinerea greutăţii corporale, fiind secretul unui abdomen plat şi ferm şi oferă strălucire pielii.

Această dietă ajută la pierderea în greutate prin înlocuirea alimentelor, care conţin cantităţi semnificativ mai mari de apă şi calorii, cu pepenele. Cantitatea de pepene verde consumată în timpul dietei variază în funcţie de numărul de kilograme în plus şi de cât de repede doriţi să pierdeţi în greutate.

Pasul 1

Pepenele verde, întreg sau feliat, trebuie ţinut în frigider. Acesta poate fi consumat ca şi gustare şi pentru satisfacerea poftei de dulce, însă nu este indicat ca una dintre principalele mese ale zilei să fie înlocuită cu consumul exclusiv de pepene.

Pasul 2
Înlocuiţi băuturile energizate, sucurile carbogazoase şi oricare alte băuturi care au un conţinut ridicat de zahăr cu suc de pepene verde şi apă. Totodată, în loc să consumaţi un pahar cu limonadă la care aţi adăugat zahăr sau îndulcitori artificiali mai bine vă preparaţi un cocktail de pepene verde cu apă şi gheaţă - aromat şi hidratant.

Citeşte mai multe pe sfatulmedicului.ro

Mai multe articole despre:
vara pepene fruct pepene verde