MENIU

Dieta cu varză murată. Dai jos 3 kilograme în 3 zile!

<p>C&acirc;nd se pune, de fapt, varza la murat că să nu se strice. Toală lumea face această mare greşeală</p>

Dacă vrei să pierzi rapid câteva kilograme încearcă dieta de 3 zile cu varză murată. O dietă cu varză murată nu ţine mai mult de 3 zile, însă te asigura că slăbeşti mai bine de 2.5 kilograme. Varza murată este plină de fibre alimentare care combat constipaţia, reglează tranzitul intestinal şi îţi detoxifică organismul.

Ziua 1

Consumă pe tot parcursul zilei în jur de 1 kilogram de varză.

Pentru cele mai bune rezultate, îţi recomandăm ca în prima zi a dietei să mănânci varză murată simplă. Astfel, soliciţi metabolismul să ardă rapid grăsimile şi începi să-ţi detoxifici organismul.

În ciuda a ceea ce poate ai auzit, varză murată nu favorizează retenţia apei în organism, ci o combate, acţionând că un diuretic.

Ziua 2

Poţi reduce cantitatea de varză murată la aproximativ 700 de grame. În această zi mai poţi consuma un ou fiert (la gustarea dintre micul dejun şi prânz) şi mere (la masa de la prânz).

Cina din cea de-a două zi a dietei poate constă într-un preparat pe baza de varză murată. Mod de preparare:
După ce ai scos varza de la desărat, tai-o în fâşii. Căleşte o ceapă într-o tigaie cu puţin ulei de măsline. Adaugă făşiile de varză, piper şi alte condimente, plus o cană de apă şi lasă mâncărica pe foc până ce varză se înmoaie uşor. Ia tigaia de pe foc şi răstoarnă compoziţia într-un vas yenna. Adaugă pastă de roşii peste varză şi introdu vasul în cuptorul încins, până când mâncărica se rumeneşte.

O altă variantă ar fi să prepari o mâncare la cuptor, din varză murată, cartofi copţi, puţin lapte, 20 de grame de unt, ceapă şi condimente.

Ziua 3

În această zi poţi combina meniurile din primele două zile.

Dieta cu varză murată nu îţi asigura toţi nutrienţii de care ai nevoie aşa încât nu este recomandat să o repeţi mai devreme de o lună.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
dietă cură de slăbire slăbit varză murată