MENIU

Dieta cu leurdă te ajută să scapi rapid de 5 kg. Iată cât de simplu este de ţinut!

Poți scăpa rapid de 5 kg într-o lună dacă consumi leurdă, după sfaturile de mai jos. Înainte să începem haideți să află împreună ce este leurda!

Leurda este o plantă erbacee cu miros și gust de usturoi. Face parte din familia liliaceelor. Înălțimea maximă pe care o poate atinge este de un metru și jumătate. În pământ, leurdă are un bulb ovoidal, format din solzi groși, asemănători cățeilor de usturoi. Tulpină este însoțită de două frunze. Leurda înflorește în aprilie și mai, uneori și în iunie. Florile se adună într-o inflorescența sub formă de umbrelă, ce cuprinde între cinci și 20 de flori de un alb strălucitor. Fructul este o capsulă. Leurdă poate înlocui usturoiul și poate fi conservată. Crește în toate zonele României.

Iată cum poți folosi leurda în cură de slăbire
Dieta cu leurdă presupune consumarea unui suc, care provoacă corpul să ardă mai rapid caloriile și ajută că acestea să nu fie depuse.

Ingrediente:

2 sfecle roșii mici
1 ceașcă lapte de soia sau lapte de migdale (dacă folosiți lapte este recomandat să fie cu 0.1% grăsime)
1 avocado copt
5 frunze spanac
10 frunze leurdă
10 grame semințe de chia

Este recomandat ca sucul să fie băut de 3 ori pe zi, iar dieta să fie ținută timp de 30 zile. Dieta nu are alte restricții alimentare, însă este recomandat că numărul de calorii consumate să fie puțin scăzut. De asemenea țineți cont dacă aveți alergii la această plantă.

Sursa: bzi.ro