MENIU

Dieta cu căpşuni. Cum scapi de 4 kilograme în doar 7 zile

Dieta cu căpşuni. Cum scapi de 4 kilograme în doar 7 zile

Capsunile sunt unele dintre fructele cu cele mai mari beneficii pentru sanatate, dar mai ales pentru pierderea in greutate. Acestea au un continut scazut de proteine, sunt bogate in vitamina C si acid folic.

Pe langa toate acestea, caspunile te pot ajuta sa slabesti chiar si 4 kilograme intr-o saptamana. Ele accelereaza tranzitul intestinal, contin 90% apa, asigura echilibrul mineral, tin senzatia de foame la distanta si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Meniul pentru dieta cu capsuni timp de 7 zile

Mic dejun: shake natural de capsuni (o cana de capsuri, plus una de lapte degresat, 2 cuburi de gheata si 2 picaturi de esenta de vanilie), cafea sau ceai neindulcite, un ou fiert.

Pranz: salata cu rosii si branza degresata, un piept de pui la gratar, o cana de capsuni.

Cina: Mancare de spanac, 150 de grame de peste gatit la aburi si stropit cu zeama de lamaie.

Intre mesele principale poti lua gustari precum iaurt degresat cu 3-4 capsuni sau migdale crude.

Mancaruri pe care trebuie sa le eviti in dieta cu capsuni

Pentru ca dieta cu capsuni sa dea rezultate cat mai rapide este foarte important ca in cele sapte zile sa eviti alimente precum carnea rosie, mezelurile, prajiturile cu zahar, cartofii prajiti, pizza sau sucurile carbogazoase.

In schimb, poti manca spanac, loboda, salata verde, ridichi si ceapa verde, pe care le poti combina cu carne de pui, de curcan sau peste.

Mai multe articole despre:
dietă căpşuni fructe slăbit