MENIU

Dieta care exclude complet GRÂUL

Dieta care exclude complet GRÂUL / Foto: ele.ro

Ti-ai fi imaginat vreodata ca graul este unul dintre cei mai redutabili inamici ai siluetei si sanatatii tale? Potrivit dr. William Davis, aceasta cereala ar fi responsabila de o multime de neplaceri, eliminarea ei din alimentatie insemnand automat multe kilograme in minus si o sanatate mai buna. Iata ce ar trebui sa stii despre dieta Wheat Belly care elimina complet graul!

Dieta Wheat Belly a fost gandita de dr. William Davis, medic cardiolog, care i-a descoperit initial beneficiile pe propria piele. Mai precis, specialistul a constatat ca, eliminand graul din alimentatia sa, sanatatea sa a avut numai de castigat. Asadar, atat el, cat si pacientii pe care si-a testat ulterior ipoteza au constatat o imbunatatire a nivelului de energie, eliminarea problemelor intestinale (inclusiv a sindromului de colon iritabil!) si un somn mai odihnitor.

Asa a luat nastere cartea cu acelasi nume, "Wheat Belly", in care William Davis promoveaza beneficiile acestei diete, un stil de viata, de fapt, care duce si la o scadere serioasa in greutate, fara a avea insa un impact negativ asupra sanatatii.

Citeste continuarea pe ele.ro.