MENIU

Dieta astrală are puteri magice. Ce să mănânci, în funcție de fazele lunii, ca să slăbești

Dieta astrala

Dieta astrală înseamnă o dietă care urmărește fazele lunii. Are 4 faze luna în descreștere, luna nouă (Crai Nou), luna în creștere și luna plină.

Dieta astrală durează 14 zile, timp în care luna scade de la stadiul de luna plină la stadiul de lună nouă. Este perioadă ideală pentru dezintoxicarea organismului și pentru începerea curelor de slăbire. Este perioadă în care n-ar trebui să te mai apropii de cafea, ceai (inclusiv cel verde), alcool, zahăr, sare în exces, orez alb, paște, pâine, aluaturi.

Poți mânca fructe, legume, carne de pui sau vită. Se bea apa din belșug și se poate consumă pâine graham sau pâine neagră.

Dieta astrală.  Luna nouă, prima fază din dieta astrala

În această zi, capacitatea organismului de a se dezintoxica este maximă, de aceea, în această zi, ar fi bine să postești. Negru. Organismul tău se va întări. 

Dieta sfântă, făcătoarea de minuni. Secretul longevității călugărilor de pe muntele Athos

Dieta astrală. Luna în creștere

Încă o perioadă de aproximativ 14 zile, în care luna trece de la stadiul de luna nouă la stadiul de luna plină. În această perioadă se stochează energia. Mineralele și vitaminele sunt absorbite mult mai rapid și sunt mai eficiente.

Dieta astrală. Acum e bine să mănânci cereale integrale (grâu, orez, orz, ovăz, mei, hrișcă), pătrunjel, morcov, ceapă, varză, semințe de floarea-soarelui și de dovleac, nuci. Poți mânca, de asemenea, măsline negre, lapte și produse lactate de capră, gălbenuș de ou, cimbru, oregano, busuioc, șofran, hrean.

Dieta astrală. Luna plină

În această zi, apa se acumulează foarte repede în țesuturi, slăbindu-le rezistentă. De aceea, e bine să mănânci cât mai ușor, fără sare. Ba chiar și fără unele legume sau verdețuri, cum ar fi mărarul, care conțin mai multă sare, scrie femeia.ro.

Dieta cu salată verde. Slăbeşti 6 kilograme în 11 zile