MENIU

Diana Șoșoacă împotriva tututor: Pompiliu Diplan, spărgător de proteste. Mesaj către foștii colegi: "Rușine, AUR!"

Diana Șoșocă, senator independent

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă îi atacă direct pe alți lideri de opinie asociați manifestațiilor antirestricții. Policianul a apreciat și a distribuit o postare în care Pompiliu Diplan este catalogat drept un spărgător de proteste, pe filiera Bill Gates - George Soros, iar foștilor colegi din AUR le-a transmis direct să "le fie rușine".

Diana Șoșoacă a distribuit și a comentat "Bravo, Rafael! Bravo, Angela! Va iubesc!" un clip video în care Pompiliu Diplan, o altă figură proeminentă a protestelor din centul Capitalei, este catalogat drept "bursier Soroș, (...), până de curând angajat Microsoft USA/Bill Gates", care "sparge si dezamorsează Protestele din Bucuresti inca de anul trecut !!!!".

Senatoarea fostă AUR a lansat și un atac direct la adresa foștilor colegi de partid, pe care-i acuză că i-ar fi trecut abuziv numele în dreptul unei inițiative legislative privind ceremoniile oficiale, cu care Diana Șoșoacă susține că nu are nicio legătură. 

"RUSINE AUR!
SOLICIT SI PE ACEASTA CALE RECTIFICAREA!
DACA ACESTA ESTE INTERESUL VOSTRU PENTRU ȚARĂ, RUSINE AUR!", a scris senatoarea independentă.

 

Pe de altă parte, într-un mesaj video, Pompiliu Diplan a deplâns "confiscarea" protestelor de către oameni care au alte interese și a pomenit numele avocatului Dan Chitic, precizând însă că nu-l critică.