MENIU

Diaconescu: Mandatul în Parlament nu îl ai de la mama de acasă

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, crede că PSD este condus de mai multe centre de putere. Diaconescu a declarat în emisiunea "Realitatea Zilei" că, joi, în Biroul Permanent Naţional se va decide ce măsuri riscă parlamentarii care au votat împotriva moţiunii de cenzură.

Cristian Diaconescu apreciază că "votul conform propriei conştiinţe este dovadă de indisciplină". Şi asta pentru că, spune Diaconescu, mandatul în Parlament nu este "de la mama de acasă". Diaconescu susţine că Biroul Permanent Naţional al partidului ar putea stabili sancţiuni drastice împotriva parlamentarilor, care au votat menţinerea actualului Guvern.

Democratul Radu Berceanu, într-o ediţie specială de la Realitatea TV, a declarat că cei doi parlamentari ai partidului care nu au votat în favoarea moţiunii vor fi excluşi din PD. Şi social-democratul Liviu Dragnea a vorbit în termeni duri despre senatorii şi deputaţii PSD care nu au urmat linia de partid: "Sunt şi laşi, şi fără caracter, şi anti-PSD".

În schimb, vicepreşedintele PNL Crin Atonescu a declarat că prioritatea partidului o reprezintă negocierile cu toate formaţiunile politice.
Mai multe articole despre:
PSD moţiune de cenzură Diaconescu moţiune