MENIU

Dezvăluirile care îl desființează pe Coldea! Elena Udrea: „I-a cerut lui Dorin Cocoș 500 mii de euro”

Dezvăluirile care îl desființează pe Coldea! Elena Udrea: „I-a cerut lui Dorin Cocoș 500 mii de euro”

Elena Udrea a povestit, în 2015, că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI). Udrea îl acuza atunci pe Coldea că ar fi instrumentat campania împotriva sa și spunea că i-ar fi cerut fostului său sot, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susține televiziunea.

„În spatele unui plan pe care eu il vad foarte bine asezat si care este pus in practica de ceva timp, pas cu pas, si ce-am aici sunt lucruri pe care de luni de zile eu le scriu… si constatand toate acestea, se afla un om care detine in acest moment toate aceste secrete, pentru ca le are de la mii de oameni, de ofiteri care le aduna. Este seful actual al Serviciului Roman de Informatii, este dl Florin Coldea. Deci dl Coldea este cel care, in acest moment, detine aceasta putere, pentru ca pe de o parte detine toate secretele, este depozitarul tuturor secretelor tuturor, pe de alta parte are o foarte buna relatie cu dna Kovesi. Si va spun eu, care am intervenit in numirea dnei Kovesi in functia de procuror DNA…

Ideea era ca mai la inceputul televiziunii, cand s-a rupt RTV-ul de Realitatea si cand dl Ghita inca nu era conectat cu toate cele 10 degete la bugetul de stat. Ulterior am aflat ca banii au fost remisi dlui Ghita de catre Alin Cocos. Mi-a mai spus ca, tot asa, la solicitare, a dus aproximativ la fel, 500.000 de euro, nu-mi mai aduc aminte exact, dar aproximativ la fel, unui institut de sondare a opiniei publice, care facea sondaje din acestea.

L-am crezut pentru că a mai fost o situație cu Culiță Tărâță undeva în 2012, in contextul acesta in care stateam de vorba in campanie, imi spunea ca duce bani la SRI lui Coldea pentru a plati un institut de sondare a opiniei publice. Ulterior, Gheorghe Stefan mi-a zis ca o parte din banii de pe niste firme i-au fost ceruti de Culiță Tărâță să îi ducă SRI-ului”, a povestit Elena Udrea.

Mai multe articole despre:
udrea coldea