MENIU

Dezvăluiri-BOMBĂ despre liderul Hell`s Angels din România - Date-șoc din dosarul traficanților de droguri

Agenții federali americani au dat publicității noi informații din mega-dosarul de trafic de droguri, în care sunt implicați motocicliști români. Anchetatorii susțin că aceștia lucrau pentru un cartel din Mexic. Românii se ocupau cu furnizarea de armament de asalt, dar și cu trafic de droguri în țările din Europa de Est. 

Marius Lazăr, liderul Hell's Angels România, a fost prins după ce ar fi negociat traficarea a 400 de kilograme de cocaină din Statele Unite spre Noua Zeelandă. Operațiunea era comandată de un cartel din Mexic.

Românii aveau și afaceri pe piața de armament. Ei cumpărau mașini blindate, arme de asalt, pistoale și grenade din Serbia și le trimiteau tot în Noua Zeelandă.

Mai mult, fostul lider din România al controversatei grupări americane de motocicliști Hells Angels ar fi conspirat pentru asasinarea a doi rivali.

Marius Lazăr a fost arestat în decembrie 2022 după o operațiune de amploare în Capitală și ulterior extrădat în Statele Unite, unde riscă să fie condamnat la ani grei de închisoare. 

Mai multe articole despre:
hells angels trafic droguri romania